Optima XR240amx

Optima XR240amx


Project Description

 

 

 

 

 

Optima XR240amx este un sistem de imagistică medicală portabil produs de General Electric (GE) care se utilizează în imagistica radiografică digitală în diverse medii medicale, inclusiv în spitale, clinici și în teren. Acesta este proiectat pentru a oferi imagini radiologice digitale de înaltă calitate și pentru a fi ușor de utilizat în diferite situații medicale.

 

 

 

 

 

 

 

Acest sistem de imagistică medicală este portabil, ceea ce înseamnă că poate fi ușor transportat și mutat în diverse locații, inclusiv în secțiile de spital sau în cazurile de urgență.

Optima XR240amx utilizează tehnologia radiografiei digitale pentru a obține imagini de înaltă calitate. Aceasta elimină necesitatea utilizării filmelor radiologice tradiționale și permite o gestionare mai eficientă a imaginilor.

Sistemul oferă imagini radiologice de înaltă rezoluție, cu detalii bine definite, ceea ce este esențial pentru diagnosticare.

 

 

  • Ca majoritatea sistemelor de imagistică medicală digitale, Optima XR240amx este proiectat pentru a furniza imagini cu o doză redusă de radiații, asigurând siguranța pacienților și a personalului medical.
  • Aparatul este echipat cu un ecran tactil și software avansat care facilitează capturarea, vizualizarea și postprocesarea imaginilor radiologice.Poate fi utilizat într-o varietate de specialități medicale, inclusiv radiologie generală, ortopedie, imagistică de urgență, imagistică toracică și altele.Sistemul poate fi conectat la rețele informatice și sisteme de stocare pentru a permite o gestionare și distribuție ușoară a imaginilor către medici sau pentru arhivare.