Sistemul ecografic LOGIQ e

Sistemul ecografic LOGIQ e


Project Description

 

 

LOGIQ e este soluția GE Healthcare pentru aplicații ce necesită mobilitate sporită, oferind posibilitatea de achiziție și prelucrare de imagini cu claritate și rezoluție superioară. Sistemul portabil include programe pentru examinări abdominale, de cardiologie, ginecologie și obstetrică, pentru proceduri de anestezie, intervenționale, musculoscheletale, pediatrice, de parți moi, urologie, vasculare, reumatologice și medicină de urgență (de tip FAST, examinari pulmonare și de oftalmologie).

 

 

 

 

Acestea au fost calitățile solicitate de clienți, care au dus la crearea ecografului NextGen LOGIQ e. Tehnologia de formare a imaginii, provine de la sistemele consolă de top de la GE, oferind imagini clare într-un pachet compact. Software-ul și transductorii specifici Point of Care ajută la vizualizarea acului pentru administrarea unei anestezii locoregionale sau efectuarea rapidă a unei aspirații, chiar și la pacienți obezi.

Sistemul cuprinde funcții și opțiuni inovatoare pentru a ajuta la simplificarea procedurilor în Point of Care, precum și măsuri de securitate cibernetică sporite prin platforma de operare Windows® 10

 

 

 

Simplu
Software-ul specializat și transductorii specializați ai ecografului LOGIQ e vă ajută să țineți pasul cu avansul științific în domeniul tratamentelor și să simplificați intervențiile. Imagini excepționale, imediat după captură – optimizate pentru zona medicala Point of Care – fac tehnologia ușor de descifrat, astfel încât să vă puteți concentra asupra pacientului.

Rapid
Indiferent dacă măsurați secundele din motive clinice sau productivitatea din motive operaționale, LOGIQ e a fost construit pentru a vă ajuta să acționați rapid. Sistemul cu o portabilitate deosebită poate fi deplasat cu ușurință între pacienți.

Precis
În diagnosticare sau ghidare, calitatea imaginii contează. Imaginile clare sunt principala caracteristică a LOGIQ e.