Instalație Radiologică de Tomografie Computerizată REVOLUTION MAXIMA

Instalație Radiologică de Tomografie Computerizată REVOLUTION MAXIMA


Project Description

 

 

 

 

Modelul REVOLUTION MAXIMA (128 SLICE) de la General Electric reprezintă o vârf de tehnologie în domeniul imagisticii medicale cu tomografie computerizată (CT). Această instalație avansată oferă beneficii semnificative în diagnosticarea și tratamentul pacienților, aducând laolaltă performanța și siguranța

 

 

  • Cu 128 de fâșii de detectare, REVOLUTION MAXIMA furnizează imagini CT de înaltă rezoluție, permitând medicilor să observe detaliile anatomice în cel mai mic detaliu.
  • Această rezoluție superioară ajută la diagnosticarea precisă a unor afecțiuni variate, de la traumatisme la boli cronice.
  • Scanările CT pot fi realizate cu o viteză uimitoare, reducând timpul pe care pacienții îl petrec în sala de examinare.
  • Cu ajutorul tehnologiei avansate, instalatia asigură o acuratețe excelentă în timpul scanărilor rapide.

REVOLUTION MAXIMA este echipată cu tehnologii de dozare scăzută de radiații, permițând obținerea imaginilor de înaltă calitate cu o expunere minimă a pacientului la radiații ionizante.

Acest lucru contribuie la siguranța pacienților și la respectarea celor mai stricte norme de siguranță radiologică.

Designul său ergonomic oferă confort pacienților în timpul scanărilor, inclusiv celor cu mobilitate redusă.

Personalul medical poate controla ușor poziționarea și parametrii scanării pentru fiecare caz în parte.

 

 

 

 

  • Instalația radiologică de tomografie computerizată REVOLUTION MAXIMA (128 SLICE) de la General Electric este sinonimă cu imagistică de înaltă calitate, eficiență sporită și siguranță pentru pacienți. Alegeți tehnologia de vârf pentru a oferi cea mai bună îngrijire medicală.
  • REVOLUTION MAXIMA este adecvată pentru o gamă variată de aplicații medicale, de la scanări cardiace la imagistica craniană și abdominală.
  • Rezultatele precise și consistente fac din acest model o opțiune ideală pentru instituții medicale de top.