CardioPoint – Dispozitiv pentru testarea si antrenarea musculaturii respiratorii

CardioPoint – Dispozitiv pentru testarea si antrenarea musculaturii respiratorii


Project Description

 

 

BTL CardioPoint este un aparat medical avansat și sofisticat utilizat în domeniul cardiologiei pentru evaluarea și monitorizarea funcției cardiace a pacienților. Acest dispozitiv este proiectat pentru a furniza date precise și detaliate despre activitatea inimii, astfel încât medicii să poată efectua o diagnosticare corectă și să stabilească un plan de tratament corespunzător.

 

 

  • Monitorizare non-invazivă: BTL CardioPoint utilizează tehnologie non-invazivă pentru a colecta date despre inima pacientului. Acest lucru înseamnă că nu este necesară nicio procedură invazivă sau disconfortabilă pentru pacient.

 

  • Electrocardiogramă (ECG) avansată: Aparatul este echipat cu o electrocardiogramă de înaltă calitate, care poate înregistra cu precizie activitatea electrică a inimii. Această funcție este esențială pentru diagnosticarea aritmiei, ischemiei cardiace și altor afecțiuni cardiace.

 

 

  • Analiză de ritm cardiac: BTL CardioPoint poate analiza ritmul cardiac al pacientului și poate detecta orice anomalii sau aritmii. Aceasta este o caracteristică importantă pentru monitorizarea pacienților cu probleme de ritm cardiac.

Evaluare a funcției cardiace: Aparatul poate evalua funcția globală a inimii, inclusiv contractilitatea și eficiența pompei cardiace. Aceste informații ajută medicii să determine dacă există insuficiență cardiacă sau alte probleme legate de funcția inimii.

Software avansat de analiză: BTL CardioPoint este echipat cu software avansat de analiză care poate interpreta datele înregistrate și poate genera rapoarte detaliate. Acest lucru facilitează procesul de diagnostic și permite medicilor să ia decizii informate.

  • Portabilitate și ușurință în utilizare: Aparatul este proiectat pentru a fi ușor de utilizat și portabil, ceea ce îl face potrivit pentru utilizarea în clinici, spitale sau chiar în ambulanțe.
  • Integrare cu sisteme de înregistrare a datelor: BTL CardioPoint poate fi integrat cu sisteme de înregistrare a datelor medicale, permițând astfel stocarea și partajarea ușoară a informațiilor despre pacienți cu alți profesioniști din domeniul sănătății.