Electrocardiograful CARDIOVIT FT-1

Electrocardiograful CARDIOVIT FT-1


Project Description

 Inovația recentă a companiei SCHILLER este ultraportabilă, electrocardiograful CARDIOVIT FT-1 cu 12 derivații (6 canale) este conceput pentru cei care apreciaza tehnologia de ultima oră. Are puterea și flexibilitatea unui calculator într-un singur ECG portabil, tip tabletă, care este aprobat FDA. Acesta dispune de ecran intuitiv cu o diagonală de 20 cm, integrează o imprimantă termică și permite comunicarea bidirecțională fără fir (Wireless) către o stație principală de lucru, având funcții automate pentru transmisia, descărcarea și ștergerea datelor pentru salvarea timpului de gestionare periodică a memoriei sistemului.

 

CRACTERISTICI

  • Înregistrare si printare automată ECG pe 12 derivații sau printare manuală, în timp real pe grupe a câte 6 derivații
  • ECG pentru adulți, pedatrie și, de asemenea, include modul de interpretare automată a semnalului pentru sportivi/atleți pe baza criteriului Seattle
  • Algoritm de analiză ce poate localiza obstrucția în artera coronară (CCAA) pentru depistarea STEMI precoce
  • Software ușor de utilizat pentru a importa datele pacientului din sistemul EMR și pentru a exporta rapoarte personalizate PDF direct pe PC

Cardiovit FT-1 permite înregistrarea EKG pe 12 canale, oferind o vizualizare detaliată a activității electrice a inimii. Acest lucru este esențial pentru diagnosticul precis al problemelor cardiace.

Cu o tabletă integrată în designul său, FT-1 oferă o interfață modernă și intuitivă pentru utilizatori. Aceasta permite afișarea și stocarea rezultatelor EKG direct pe dispozitiv și poate fi utilizată pentru evaluarea și raportarea rapidă.

Datorită dimensiunilor reduse și greutății ușoare, FT-1 este ușor de transportat între diferite locații și este potrivit pentru utilizare în unitățile mobile de îngrijire medicală.

Conceput pentru a rezista la utilizare îndelungată, Cardiovit FT-1 oferă performanță fiabilă în toate condițiile. Acesta a fost supus testelor riguroase pentru a asigura acuratețea și consistența măsurătorilor.