Sistem de recuperare cardiovasculara Ergoselect 100P

Sistem de recuperare cardiovasculara Ergoselect 100P


Project Description

 

 

 

 

 

 

Ergoselect 100P este un model de bicicletă de exerciții medicale și de testare a performanței cardiace, produs de către compania Schiller AG. Acest dispozitiv este proiectat pentru a efectua teste de efort sau evaluări funcționale, cu un accent special pe monitorizarea activității cardiace și respiratorii a pacienților

Bicicletă de exerciții: Ergoselect 100P este o bicicletă ergonomică și confortabilă, care permite pacienților să efectueze exerciții fizice controlate în timpul testelor de efort. Acest lucru este esențial pentru evaluarea capacității cardiace și a stării de sănătate cardiovasculară.

Control și monitorizare avansată: Dispozitivul este echipat cu un sistem de control și monitorizare avansat care permite personalului medical să regleze intensitatea exercițiilor și să monitorizeze constant semnele vitale ale pacientului, inclusiv ritmul cardiac, tensiunea arterială și respirația

DSC_0428
  • Teste de efort și evaluări funcționale: Ergoselect 100P este utilizat pentru a efectua teste de efort, cum ar fi testele de efort cardiopulmonare, care măsoară capacitatea cardiovasculară și respiratorie a pacientului în timpul exercițiilor fizice. Acest lucru poate ajuta la diagnosticarea afecțiunilor cardiace și pulmonare și la stabilirea nivelului de fitness al pacientului.

  • Monitorizarea ECG (Electrocardiogramă): Aparatul poate efectua înregistrări ECG continue în timpul testelor de efort, oferind astfel informații detaliate despre activitatea electrică a inimii pacientului pe tot parcursul exercițiilor.

Sistem de ajustare și confort: Ergoselect 100P este proiectat să ofere o experiență confortabilă pentru pacienți, cu reglajele corespunzătoare ale șeii și mânerelor, astfel încât să poată efectua exercițiile fără disconfort semnificativ.

Această bicicletă de exerciții medicale, cum ar fi Ergoselect 100P, este folosită pe scară largă în domeniul medical pentru evaluarea și monitorizarea pacienților cu probleme cardiace, pulmonare și pentru evaluări ale stării de fitness generală. Acest tip de dispozitiv joacă un rol esențial în diagnosticarea, tratamentul și gestionarea acestor afecțiuni.