Sistem de recuperare cardiovasculara Ergoselect 600P

Sistem de recuperare cardiovasculara Ergoselect 600P


Project Description

 

 

 

 

Ergoselect 600P este un model de bicicletă medicală de exerciții produsă de Schiller AG, companie specializată în echipamente medicale. Această bicicletă este proiectată pentru a fi utilizată în cadrul testelor de efort și evaluării performanței cardiace în domeniul medical.

  • Bicicletă de exerciții medicală: Ergoselect 600P este o bicicletă special concepută pentru a efectua teste de efort într-un mediu medical. Ea permite pacienților să efectueze exerciții fizice controlate în timpul testelor pentru a evalua capacitățile cardiovasculare și starea generală de sănătate.

  • Control avansat și monitorizare: Bicicleta este echipată cu un sistem de control avansat, care permite personalului medical să regleze intensitatea exercițiilor și să monitorizeze constant semnele vitale ale pacientului. Aceasta include monitorizarea ritmului cardiac, tensiunea arterială și respirația.

DSC_0442
    • Teste de efort și evaluări funcționale: Ergoselect 600P este folosită pentru a efectua teste de efort și evaluări funcționale ale pacienților. Acest lucru poate ajuta la evaluarea capacității cardiovasculare, a nivelului de fitness și la diagnosticarea afecțiunilor cardiovasculare.

    • Monitorizarea ECG (Electrocardiogramă): Bicicleta este echipată cu un sistem de monitorizare ECG, care înregistrează activitatea electrică a inimii pacientului pe tot parcursul testului de efort. Aceasta furnizează informații esențiale pentru evaluarea stării cardiace a pacientului.

     

  • Sistem de ajustare și confort: Ergoselect 600P este proiectată pentru a oferi o experiență confortabilă pacienților, cu posibilitatea de a regla înălțimea și poziția șeii și mânerelor pentru a se potrivi anatomiei individuale.
  • Software de analiză: Aparatul este, de obicei, echipat cu software specializat de analiză, care ajută la interpretarea datelor colectate în timpul testului de efort și la generarea de rapoarte detaliate pentru medici.

 

Această bicicletă medicală de exerciții, cum ar fi Ergoselect 600P, joacă un rol esențial în diagnosticarea și monitorizarea pacienților cu afecțiuni cardiovasculare și în evaluarea nivelului de fitness. Ea este folosită în mod obișnuit în spitale, clinici și centre medicale pentru a ajuta la evaluarea și îngrijirea pacienților cu probleme cardiace și pentru a urmări progresul în timpul terapiei.