Concentrator de Oxigen

Concentrator de Oxigen


Project Description

 

 

 

Concentrator de oxigen stationar  de 5 litri/minut are un design compact care ajuta la cresterea confortului pacientului si la reducerea costurilor de operare.

Beneficii :

  • Alarme vizuale si auditive pentru nivelul scazut de oxigen, intreruperea alimentarii, scadere de presiune si alerta service.
  • Simplu de utilizat și practic, concentratorul staționar de oxigen DeVilbiss 525KS este un produs de încredere în furnizarea terapiei cu oxigen pe termen lung pentru pacienți.
  • Ușor, silențios și eficient din punct de vedere energetic, acest concentrator staționar de oxigen este sursa necesara pentru oxigenoterapia la domiciliu.

 

 

 

 

Concentratorul de oxigen este un dispozitiv esențial pentru persoanele care se confruntă cu probleme respiratorii sau care necesită o sursă suplimentară de oxigen pentru a menține sănătatea și bunăstarea.

 Designul compact și manevrabilitatea ușoară fac ca acest concentrator să fie potrivit pentru utilizare acasă sau în mișcare. Puteți să vă bucurați de mobilizate și de viață activă, fără să vă faceți griji cu privire la aprovizionarea cu oxigen.

Este proiectat pentru a fi eficient din punct de vedere energetic, reducând costurile de operare și amprenta de carbon. Acesta dispune de caracteristici de economisire a energiei pentru a reduce consumul de energie.

 

 

 

 

 

Un panou de control intuitiv permite utilizatorilor să ajusteze și să monitorizeze fluxul de oxigen în mod convenabil. Afișajul digital oferă informații clare despre starea dispozitivului.

 

 

 

 

 

 

 Menținerea concentratorului nostru de oxigen în stare bună de funcționare este ușoară, datorită accesului simplu la filtre și componentele cheie pentru curățare și întreținere. Siguranța este o prioritate. Concentratorul  de oxigen dispune de caracteristici de protecție pentru a evita supraîncălzirea și alte situații nedorite.