TermoShaker PST-60HL-4

TermoShaker PST-60HL-4


Project Description

 

 

 

Un termoshaker PST-60HL-4 este un echipament de laborator special conceput pentru amestecarea și încălzirea simultană a probelor în vase, cum ar fi microtuburi sau plăci pentru microtitrare. Acesta este folosit în principal în cercetarea științifică și în laboratoarele de biologie, chimie și alte discipline pentru o varietate de aplicații.

 

Termoshakerul PST-60HL-4 poate realiza atât amestecarea probelor, cât și încălzirea acestora în același timp. Aceasta face posibilă desfășurarea unor experimente care necesită amestecarea sau reacții chimice la o temperatură controlată.

Aparatul este echipat cu un controler care permite utilizatorilor să regleze cu precizie temperatura și viteza de amestecare în funcție de cerințele experimentale specifice.

Termoshakerul PST-60HL-4 este potrivit pentru o varietate de tipuri de eprubete și plăci, ceea ce îl face versatil pentru diferite aplicații de laborator.

Aparatul poate fi programat pentru a efectua amestecarea și încălzirea în intervale de timp prestabilite, ceea ce este util pentru experimente care necesită durate specifice de tratament.

Aparatul este echipat cu un ecran LCD care afișează informații despre temperatură, viteză și timpul rămas.

Termoshakerul PST-60HL-4 este proiectat să fie sigur și poate include caracteristici de siguranță, cum ar fi oprirea automată în caz de suprasarcină sau suprasolicitare.

Termoshakerul PST-60HL-4 este utilizat într-o gamă largă de aplicații de laborator, inclusiv cultură celulară, extracție de ADN, reacții enzimatice, imunoprecipitare și multe altele. Este un instrument util pentru cercetătorii și tehnicienii de laborator care necesită amestecare și încălzire precise și controlate în timpul experimentelor lor.