Telstar Bio II Advance Plus

Telstar Bio II Advance Plus


Project Description

 

 

 

 

Seria Telstar Bio II Advance Plus reprezintă o nouă generație de dulapuri de siguranță biologică de clasă II, oferind un design compact pentru instalare ușoară în cadrul laboratorului, fără a pierde spațiu de lucru valoros. De asemenea, a fost proiectată cu standarde ridicate de siguranță, ergonomică, eficiență energetică, fiabilitate și ușurință în utilizare în clasa sa. Seria Bio II Advance Plus beneficiază de reputația mondială a Telstar și de angajamentul său de a furniza cele mai sigure dulapuri de siguranță pentru produse biologice de pe piață.

  • Testat și certificat de TUV Nord din Hamburg pentru a respecta Standardul European pentru Dulapuri de Siguranță Microbiologică EN12469, Bio II Advance Plus garantează nivelul maxim de siguranță pentru produs, personal și mediu.
  • Introducerea iluminării LED și a ventilatoarelor EC face din Bio II Advance Plus unul dintre cele mai eficiente din punct de vedere energetic și cu nivel scăzut de zgomot dulapuri disponibile pe piață.

Un dulap de siguranță microbiologică Clasa II (Class II Microbiological Safety Cabinet) este un echipament folosit în laboratoarele de cercetare, spitale și alte medii în care se lucrează cu agenți patogeni, substanțe chimice periculoase sau materiale biologice care pot prezenta un risc pentru operatori sau mediu. Bio II Advance Plus este un tip specific de dulap de siguranță microbiologică din clasa II, care oferă o protecție eficientă împotriva contaminării și asigură condiții sigure pentru manipularea acestor substanțe.