BR-2000 VORTEX

BR-2000 VORTEX


Project Description

BR-2000 Vortex este un dispozitiv de laborator utilizat pentru amestecarea rapidă și eficientă a eprubetelor sau a altor recipiente care conțin lichide sau substanțe. Acesta este folosit într-o varietate de aplicații de laborator, inclusiv în biologie, chimie, biochimie și alte domenii.

BR-2000 Vortex funcționează pe principiul amestecării reciproce vibratoare sau oscilatorii. Acesta are o platformă sau o prindere specială pentru eprubete sau sticlute, iar atunci când este pornit, platforma începe să vibreze sau să se miște în sus și în jos rapid. Această mișcare produce o agitație puternică în conținutul recipientelor, asigurând amestecarea eficientă a soluțiilor sau a materialelor din interior.

  • Dispozitivul BR-2000 Vortex este echipat cu un panou de control care permite utilizatorilor să regleze viteza de amestecare în funcție de necesități. Acest control al vitezei este util pentru a adapta dispozitivul la diferite tipuri de probe sau la nivelul de amestecare dorit.
  • Pentru a face dispozitivul versatil și adecvat pentru diferite dimensiuni de recipiente, unii producători oferă accesorii suplimentare. Acestea pot include suporturi sau plăci de agitare pentru eprubete de diferite dimensiuni sau adaptatoare pentru sticlute sau tuburi specifice.

BR-2000 Vortex este utilizat într-o varietate de aplicații de laborator, inclusiv:

  • Amestecarea și omogenizarea probelor biologice sau chimice.
  • Dizolvarea solidelor în soluții lichide.
  • Prepararea probelor pentru analize spectrofotometrice sau cromatografice.
  • Reomogenizarea probelor în timpul extracțiilor sau testelor.

BR-2000 Vortex este un instrument esențial în multe laboratoare, ajutând la asigurarea omogenității probelor și la eficientizarea proceselor de laborator. Utilizat corect, acest dispozitiv contribuie la obținerea rezultatelor precise și la menținerea unui mediu de lucru sigur în laborator.

Dispozitivul BR-2000 Vortex utilizează o mișcare vibratoare sau oscilatorie pentru a amesteca conținutul recipientei. Această mișcare rapidă permite omogenizarea eficientă a substanțelor sau soluțiilor din eprubete sau sticlute.

BR-2000 Vortex este conceput pentru a fi ușor de utilizat. De obicei, are un panou de control simplu cu butoane pentru pornire/oprire și reglarea vitezei de amestecare.

Majoritatea dispozitivelor BR-2000 Vortex permit reglarea vitezei de amestecare pentru a se potrivi diferitelor tipuri de probe sau nevoi specifice de laborator.