CFX96 Touch Real-Time

CFX96 Touch Real-Time


Project Description

Sistemul CFX 96 de PCR în timp real este un instrument de laborator fabricat de Bio-Rad, utilizat pentru experimente de reacție în lanțul de polimerază în timp real cuantitativ (qPCR). Acest sistem este proiectat pentru a oferi cercetătorilor o unealtă puternică pentru analizarea și cuantificarea acizilor nucleici (cum ar fi ADN-ul sau ARN-ul) într-o probă în timp real.

  • Monitorizare în Timp Real: CFX 96 permite monitorizarea în timp real a procesului de amplificare în timpul PCR. Măsoară fluorescența la fiecare ciclu, furnizând date continue despre progresul reacției.

  • Capacitate Mare de Procesare: CFX 96 este capabil să proceseze plăci PCR cu 96 de puțuri, ceea ce îl face potrivit pentru aplicații de mare flux. Acest lucru permite cercetătorilor să analizeze simultan un număr mare de probe.

 

 

 

  • Sistemul permite cuantificarea precisă a acizilor nucleici în probele analizate, oferind date cantitative utile în cercetare.

  •  CFX 96 este utilizat într-o gamă variată de aplicații, inclusiv determinarea nivelurilor de expresie genetică, detectarea și cuantificarea agenților patogeni, studiile de genotipare, și multe altele.

Acompaniat de software specializat pentru analiză de date, care permite cercetătorilor să interpreteze și să analizeze rezultatele în mod eficient.

Sistemul CFX 96 de PCR în timp real este o unealtă esențială în laboratoarele de biologie moleculară și biochimie, oferind cercetătorilor posibilitatea de a efectua analize cuantitative și de a obține date în timp real despre amplificarea acizilor nucleici în probe.