Micro Spectrophotometer — Nano-500

Micro Spectrophotometer — Nano-500


Project Description

Micro-Spectrophotometrul Nano-500 este un instrument de laborator specializat care se utilizează pentru a măsura absorbția, transmiterea și reflectanța luminii în funcție de lungimea de undă în probe de dimensiuni foarte mici sau microvolumetrice. Acest dispozitiv este extrem de versatil și oferă informații detaliate despre proprietățile optice ale eșantioanelor, ceea ce îl face potrivit pentru o gamă largă de aplicații în domeniile chimiei, biologiei, nanotehnologiei și cercetării materialelor.

  • Măsurători de absorbție: Nano-500 permite măsurarea absorbției de lumină de către eșantioane la diferite lungimi de undă în regiunile UV (ultraviolet) și vizibile ale spectrului electromagnetic. Aceasta poate oferi informații despre compoziția chimică și concentrația de substanțe în probe.
  • Măsurători de transmitere și reflectanță: În plus față de absorbție, acest instrument poate efectua și măsurători de transmitere și reflectanță, furnizând o imagine completă a modului în care lumina interacționează cu eșantionul.

 

Nano-500 este proiectat pentru a lucra cu volume foarte mici de eșantion, ceea ce este valoros atunci când eșantioanele sunt limitate sau scumpe. Acest lucru reduce, de asemenea, riscul de contaminare a eșantionului.

De obicei, acest tip de spectrofotometru vine cu software specializat pentru analiza datelor colectate, permițând cercetătorilor să interpreteze și să vizualizeze datele în mod eficient.

Nano-500 poate fi utilizat pentru o gamă largă de aplicații, inclusiv analiza ADN-ului și ARN-ului, caracterizarea nanoparticulelor, studierea proprietăților optice ale materialelor, monitorizarea reacțiilor chimice în timp real și multe altele.

Micro-Spectrophotometrul Nano-500 este un instrument de laborator de înaltă precizie și versatilitate, esențial pentru cercetarea și analiza științifică în domenii variate.

Un micro-spectrofotometru, precum Nano-500, este un instrument de laborator specializat care se utilizează pentru a măsura absorbția, transmiterea și reflectanța luminii în funcție de lungimea de undă în probe de dimensiuni foarte mici sau microvolumetrice. Acest tip de echipament este deosebit de util în domenii precum chimie, biologie, cercetare materială și nanotehnologie, unde este necesară analiza compușilor sau a mostrelor în cantități foarte mici.

Aceste tipuri de instrumente sunt folosite în cercetare și dezvoltare pentru o varietate de aplicații, inclusiv analiza ADN-ului și ARN-ului, caracterizarea nanoparticulelor, studierea proprietăților optice ale materialelor și multe altele.