Multi-purpose centrifugele NF 800R

Multi-purpose centrifugele NF 800R


Project Description

Multi-purpose centrifugele NF 800R sunt echipamente multifuncționale de centrifugare.

Acestea sunt utilizate în laboratoare pentru a separa particulele sau componentele din diverse probe lichide sau solide, folosind forța centrifugă.

  • Versatilitate: Centrifugele NF 800R sunt concepute pentru a îndeplini o varietate de aplicații de laborator. Ele pot fi utilizate pentru separarea componentelor din mostrele de sânge, culturi celulare, soluții chimice, extracte biologice și multe altele.
  • Viteză variabilă: Aceste centrifuge oferă opțiuni pentru reglarea vitezei de centrifugare, ceea ce le face potrivite pentru diferite tipuri de probe și cerințe de separare. Reglarea vitezei este importantă pentru a obține rezultate precise.

 

  • Capacitate mare: Ele au o capacitate de a procesa o cantitate semnificativă de probe, cu opțiuni pentru diferite dimensiuni de tuburi sau rotoare.
  • Control precis: Centrifugele NF 800R sunt echipate cu sisteme de control avansate, care permit utilizatorilor să ajusteze parametri precum viteza și timpul de centrifugare. Acest control precis este esențial pentru obținerea rezultatelor corecte în diverse aplicații.
  • Refrigerare: Unii modele pot fi echipați cu sisteme de refrigerare pentru a menține probele la temperaturi scăzute în timpul centrifugării. Acest lucru este util în aplicații care necesită păstrarea probelor la temperaturi controlate.

 

 

Centrifugele multi-scop precum NF 800R sunt instrumente esențiale în laboratoarele de cercetare și diagnostice, permitând separarea rapidă și eficientă a componentelor din mostre pentru analiza ulterioară. Specificațiile exacte ale unui model particular pot varia, astfel încât este recomandabil să consultați documentația producătorului pentru informații detaliate despre un anumit model sau variantă.