Pipetele VWR Ultra-High Performance

Pipetele VWR Ultra-High Performance


Project Description

 

 

 

 

“Pipetele VWR® Ultra-High Performance” sunt, cel mai probabil, pipete de laborator produse de VWR, care sunt proiectate pentru a oferi performanțe de vârf în manipularea precisă a lichidelor în aplicații de laborator. Aceste pipete sunt destinate să satisfacă cerințele de precizie și acuratețe pentru cercetare, analiză și alte aplicații științifice critice.

 

 

 

 

  • Precizie mare: Pipetele sunt concepute pentru a furniza volume precise și consistente, permițând cercetătorilor să efectueze măsurători exacte ale lichidelor.
  • Variație minimă: Aceste pipete sunt proiectate pentru a reduce la minimum variabilitatea inter-operator, asigurând că rezultatele pot fi repetate cu ușurință de mai mulți utilizatori.
  • Volum ajustabil: Multe pipete Ultra-High Performance permit ajustarea volumului de lichid aspirat și eliberat, ceea ce le face versatilie pentru o gamă largă de aplicații.

 

 

 

  • Ergonomie: Pipetele pot avea un design ergonomic pentru a oferi confort operatorilor pe termen lung și pentru a reduce oboseala în timpul utilizării repetate.

  • Durabilitate și calitate superioară: Aceste pipete sunt, de obicei, fabricate din materiale de înaltă calitate și sunt construite pentru a rezista utilizării intensive în medii de laborator.
  • Accesorii și opțiuni: Pot fi disponibile o serie de accesorii și opțiuni, cum ar fi varietatea de vârfuri de pipetă, carcase de protecție și alte accesorii care să completeze pipeta.