BioMagPure 12 Plus

BioMagPure 12 Plus


Project Description

 

 

 

Biomagpure 12 Plus este un sistem automat de purificare a acizilor nucleici (ADN și ARN) și de izolare a moleculelor biologice, cum ar fi proteinele, din mostre biologice. Acest dispozitiv este folosit în laboratoarele de cercetare și în diagnosticul molecular pentru a izola și purifica materialul genetic sau alte molecule biologice din diverse tipuri de probe, cum ar fi sânge, țesuturi, celule sau culturi celulare.

  • Biomagpure 12 Plus utilizează tehnologia de separare pe bază de biluțe magnetice (magnetic beads) pentru a lega și a purifica moleculele biologice din mostre. Biluțele magnetice sunt funcționale, acoperite cu reactivi specifici, care se leagă selectiv de acizii nucleici sau de alte molecule țintă.

Acest sistem este automatizat, ceea ce înseamnă că procesul de purificare și izolare se desfășoară fără intervenție manuală extinsă. Acest lucru poate duce la o eficiență mai mare și la eliminarea potențialelor erori umane.

Biomagpure 12 Plus are de obicei un ecran tactil și un software dedicat care permite utilizatorilor să configureze și să monitorizeze procesul de purificare. Aceasta face operația mai accesibilă și ușor de gestionat.