GelDoc Go

GelDoc Go


Project Description

 

 

 

GelDoc Go este un sistem de imagistică și documentare pentru gelurile de agaroză și pentru alte aplicații în laboratoarele de biologie moleculară și biotehnologie. Acest sistem este produs de Bio-Rad Laboratories, o companie specializată în furnizarea de echipamente și reactivi pentru cercetarea științifică și diagnosticul molecular

  • Imagistică geluri de agaroză: GelDoc Go este proiectat pentru a captura imagini de înaltă calitate ale gelurilor de agaroză utilizate în electroforeză. Aceste imagini sunt esențiale pentru analiza și documentarea separării moleculelor de ADN sau ARN în geluri.
  • Cameră foto integrată: Sistemul este echipat cu o cameră foto integrată care poate captura imagini de geluri într-o gamă variată de lungimi de undă, inclusiv UV (ultraviolet) și lumina vizibilă. Acest lucru permite vizualizarea și documentarea eficientă a marcatorilor și a bandelor de ADN sau ARN.
  • Control software: GelDoc Go vine cu un software dedicat care permite utilizatorilor să controleze și să opereze sistemul. Acest software poate fi folosit pentru capturarea, analiza și stocarea imaginilor de gel.
  • Procesare rapidă: Sistemul oferă opțiuni pentru procesarea rapidă a imaginilor de gel, ceea ce este util în laboratoarele care efectuează o mare cantitate de analize sau experimente.
  • Compatibilitate cu accesorii: GelDoc Go poate fi utilizat cu diferite accesorii, cum ar fi transiluminatoare sau cutii de gel pentru a se potrivi cu diferite tipuri de probe și dimensiuni de gel.
  • Documentare și export de date: Sistemul permite documentarea eficientă a imaginilor de gel și exportul datelor pentru analiza ulterioară. Acest lucru este important în cercetarea științifică și în documentarea rezultatelor experimentelor.