Microspin 12

Microspin 12


Project Description

 

 

 

 

 

Microspin 12 este un dispozitiv folosit în laboratoare pentru purificarea și concentrarea acizilor nucleici, cum ar fi ADN-ul și ARN-ul. Acesta este produs de Thermo Fisher Scientific și face parte din seria lor de produse pentru manipularea și prelucrarea materialului genetic.

Microspin 12 este proiectat pentru a facilita purificarea ADN-ului și ARN-ului din mostre biologice. Acesta utilizează tehnologia de purificare pe bază de colonă, în care acizii nucleici sunt legați de o matrice de silica gel și apoi eluați într-un eprubetă separată.

  • Dispozitivul poate fi folosit și pentru concentrarea acizilor nucleici, permițând utilizatorilor să reducă volumul soluției fără a pierde materialul genetic.
  • Microspin 12 permite procesarea rapidă a mostrelor, ceea ce îl face potrivit pentru experimente de laborator care necesită eficiență și economie de timp.
  • Acest dispozitiv vine cu eprubete pre-umplute cu reactivi necesari, ceea ce simplifică procesul de purificare și îl face accesibil chiar și pentru cei care nu au experiență în laborator.

Microspin 12 folosește tehnologia de purificare pe bază de colonă, care implică legarea acizilor nucleici de o matrice de silica gel sau alt material adsorbant similar. Aceasta permite separarea acizilor nucleici de alte componente ale mostrei, cum ar fi proteinele, sărurile și contaminanții.

Microspin 12 vine de obicei cu kituri de purificare care includ toate reactivii necesari și instrucțiuni detaliate pentru utilizare. Aceasta face procesul de purificare și concentrare accesibil chiar și pentru cei care nu au experiență anterioară în laborator.