PowerPac 300V

PowerPac 300V


Project Description

 

 

PowerPac 300V este o sursă de alimentare electrică (sursă de tensiune) produsă de Bio-Rad, special concepută pentru a alimenta și controla procesele de electroforeză pe gel utilizate în laboratoarele de biologie moleculară și biochimie.

 

 

PowerPac 300V permite ajustarea tensiunii de ieșire pentru a controla procesul de migrație a moleculelor în timpul electroforezei pe gel. Această caracteristică vă oferă flexibilitate în funcție de tipul de gel și aplicația specifică.

Acesta furnizează un curent constant, asigurând că intensitatea electrică rămâne stabilă pe parcursul rulării, ceea ce contribuie la rezultate precise și consistente.

 

 

PowerPac 300V este echipat cu un afișaj digital și funcții de control precise, permițând cercetătorilor să regleze cu ușurință parametrii de funcționare și să monitorizeze progresul rulării.

Pentru a asigura siguranța instrumentului și a mostrelor, acesta este prevăzut cu protecție împotriva supracurentului și funcții de siguranță.

PowerPac 300V este potrivit pentru o gamă variată de aplicații, inclusiv electroforeza pe gel a acidului nucleic și electroforeza pe gel a proteinelor. Este esențial în laboratoarele care se ocupă de analiza ADN-ului, ARN-ului și a proteinelor.

Acesta este proiectat să funcționeze în tandem cu alte produse Bio-Rad, cum ar fi gelurile de electroforeză și sistemele de transfer, pentru a asigura un flux de lucru eficient și coerent.