PW-40 Microplate Washer

PW-40 Microplate Washer


Project Description

 

 

 

PW 40 Microplate Washer de la Bio-Rad este un dispozitiv utilizat în laboratoarele de biologie moleculară și biochimie pentru a efectua spălarea și tratarea plăcilor pentru microtitrare. Acest echipament este conceput pentru a facilita manipularea plăcilor cu micropuncte și pentru a asigura eliminarea corectă a lichidelor din acestea.

 

 

  • PW 40 efectuează spălarea plăcilor cu micropuncte cu mare precizie, asigurând îndepărtarea eficientă a reactivilor sau a soluțiilor nedorite.
  • Control și programare ușoară: Acest echipament este echipat cu un panou de control intuitiv, care permite utilizatorilor să programeze parametrii de spălare, cum ar fi volumul de lichid, viteza și numărul de spălări.
  • Flexibilitate: PW 40 poate fi utilizat cu o varietate de plăci pentru microtitrare, inclusiv cele cu 96 sau 384 de puțuri, ceea ce îl face versatil pentru diferite aplicații de laborator.

 

Viteza de lucru: Acest dispozitiv poate efectua spălarea plăcilor cu o viteză rapidă, economisind timp în timpul procesului de laborator.

Aplicații diverse: PW 40 Microplate Washer este potrivit pentru o gamă largă de aplicații, inclusiv testarea ELISA (Enzyme-Linked Immunosorbent Assay), testarea absorbției, citochimia și multe altele.

Calibrare a volumului: Echipamentul este calibrat pentru a furniza volume precise de lichide în fiecare puț, asigurând astfel rezultate constante și reproducibile.

Siguranță: PW 40 este proiectat cu caracteristici de siguranță pentru a preveni scurgerile de lichide și pentru a asigura manipularea sigură a substanțelor chimice.

PW 40 Microplate Washer de la Bio-Rad este un instrument esențial în laboratoarele care efectuează teste imunologice, chimice sau biochimice care implică manipularea plăcilor pentru microtitrare. Acesta contribuie la obținerea rezultatelor precise și la eficientizarea procesului de lucru.