UVDI-360 Robot dezinfectie suprafete cu UV-C

UVDI-360 Robot dezinfectie suprafete cu UV-C


Project Description

 

 

 

 

 

Sistemul UVDI-360 este proiectat pentru a trata suprafeţele contaminate cu agenţi patogeni, inclusiv bacterii, virusuri, ciuperci şi spori. Aplicaţiile tipice includ dezinfectarea camerelor de spital, sălilor de operaţii, saloanelor ATI, saloanelor din spitale, departamentelor de urgenţă, săli de aşteptare pentru
pacienţi, zone de izolare, toalete, săli de mese, vestiare, laboratoare şi zone de pregătire a alimentelor.

 

 

 

 

 

Lumina ultravioletă ucide microorganismele prin radiaţii ultraviolete de lungime de undă scurtă (UV-C). Sistemul UVDI-360 produce UV-C la o lungime de undă de 253,7 nm, inactivând ADN-ul microorganismelor. Aparatul emite radiaţii UV-C în 360° pentru o acoperire totală a suprafeţelor şi pentru tratarea zonelor ţintă. Aparatul UVDI-360 a fost subiectul unor teste efectuate într-un laborator terţ. Eficacitatea a fost exemplificată prin atingerea unui log mai mare de 4 (99,99%) a mai mult de 30 de agenţi patogeni în 5 minute la o distanta de 2,4 m. Utilizarea sistemului UVDI-360 necesită o pregătire minimă a camerei – pur şi simplu expunând suprafeţele ţintă în zona de incidenţă a aparatului înainte de începerea ciclului de tratament.

 

 

 

Suprafeţele ţintă trebuie să fie direct expuse la radiaţiile UV-C ale aparatului. Radiaţiile UV-C nu vor penetra materiale precum hârtie, anumite textile, plastic, sticlă. După finalizarea unui ciclu de tratament, spaţiul tratat poate fi imediat ocupat sau folosit. Sistemul UVDI-360 nu generează produse secundare dăunătoare şi nici nu lasă în urma tratamentului substanţe reziduale.