Platforma multifunctionala (electronica) robotizata pt posturari de drenaj bronsic

Platforma multifunctionala (electronica) robotizata pt posturari de drenaj bronsic


Project Description

 

 

 

Dispozitivul BTL-Traction poate fi folosit în tratamentul afecțiunilor musculoscheletice, precum debordul discal, boala degenerativă a discului, boala degenerativă a articulațiilor, sindromul fațetelor articulare, hernia de disc, hipomobilitatea, durerea articulară, prolapsul discal, protruzia discală, durerea radiculară, spasmele musculare.

Cum funcționează? Pacienții vor fi fixați cu curele pe masa de decompresie, care se va mișca aplicând forțe asupra zonelor vizate. Printre rezultatele tracțiunii vertebrale se numără ameliorarea durerii, alinierea corectă a vertebrelor și decompresia articulațiilor. Tracțiunea vertebrală întinde mușchii și oasele spatelui pentru a combate efectele gravitației. În circumstanțele potrivite, acest lucru poate îmbunătăți considerabil felul în care se mișcă și se simt pacienții pe tot parcursul zilei.

 

Terapia este plăcută pentru pacient, datorită manevrării confortabile și a protocoalelor prestabilite, a sistemului inovator de curele și a setărilor avansate ale parametrilor în funcție de diagnostic.

Cu ajutorul altor terapii fizice, multe persoane se bucură de rezultate impresionante datorate tracțiunii vertebrale. Acest tratament reduce durerea, iar corpul este capabil să se vindece singur. Unele persoane au nevoie de terapia prin tracțiune vertebrală doar pentru o perioadă scurtă de timp. Altele trebuie să o urmeze pe tot parcursul vieții.

Poziționarea confortabilă a pacientului

Sistem de elongații cu 3 segmente cu reglarea înălțimii acționată de motor
și un sistem inovator de centură pentru coloana lombară și cervicală
este tot ce ai nevoie pentru poziționarea confortabilă a pacienților.

DSC_0389

O MÂNĂ DE AJUTOR ÎN TERAPIA MANUALĂ

BTL vă pune la dispoziție terapia prin tracțiune, o alternativă la
terapia manuală ce aplică o serie de forțe mecanice de-a lungul
coloanei vertebrale pentru a reduce durerea cronică de spate.

Parametrii terapiei personalizabili

Sistemul de elongații BTL-6000 are diverse moduri de terapie și permite dozarea reglabilă a forței de tracțiune & viteză. Parametrii terapiei sunt setați cu ușurință datorită ecranului intuitiv, tactil color.