BTL 6000 High Intensity Laser

BTL 6000 High Intensity Laser


Project Description

 

 

 

 

 

 

 

 

Efectul terapeutic al luminii laser se bazează pe biostimulare și pe accelerarea proceselor celulare care contribuie la reducerea durerii și la o recuperare mai rapidă după o leziune. Unda fotomecanică stimulează terminațiile nervoase, ceea ce duce la reducerea durerii. Biostimularea țesutului afectat crește absorbția de oxigen și îmbunătățește circulația sangvină.

Combinația unică a puterii de 30 W și a lungimii de undă de 1064 nm vizează țesuturile profunde, maximizează reducerea durerii și oferă terapii termice puternice într-un timp scurt.

Avantajele terapiei laser

BTL simplifică aplicarea terapiei LASER DE ÎNALTĂ INTENSITATE folosind un SISTEM DE SCANARE ROBOTIZAT. Acest lucru vă permite să tratați atât suprafețe corporale mici, cât și mari, de până la 1200 cm2.

Distribuirea energiei este controlată și omogenă, fără a bloca terapeutul, ceea ce îl face ideal pentru zona spatelui, grupurile musculare mari și articulații.

 

 

 

Puteți aplica terapia laser manual folosind sonda laser și puteți trata zone mici ale corpului.

Sonda inteligentă este echipată cu butoane de terapie pentru facilitarea și controlul în timpul terapiei.
Un sistem optic pentru setarea dimensiunii spotului în intervalul 10 – 30 mm reduce necesitatea unor accesorii suplimentare.

Disponibil în 3 variante de putere: 10 W, 20 W și 30 W.

Această terapie este o opțiune excelentă pentru pacienții care au suferit recent o accidentare și își doresc să se recupereze mai repede. Cu toate acestea, terapia este potrivită și pentru pacienții cu dureri persistente.

În mod normal terapia durează aproximativ 10 – 15 minute. Cu toate acestea, BTL vă pune la dispoziție o soluție fără operator, sistemul de scanare robotizat, astfel încât să puteți economisi și mai mult timp.

Deși terapia este foarte bine tolerată de marea majoritate a pacienților, în unele cazuri poate apărea o senzație de încălzire sau furnicături, modificări temporare ale sensibilității sau eritem. 

Această terapie este potrivită pentru toți pacienții care au suferit recent leziuni sportive, cum ar fi rupturi musculare sau de tendon, vânătăi, cei care suferă de dureri acute de spate și pentru cei care au ramas cu cicatrici în urma unei intervenții chirurgicale.