BTL 6000 Unități combinate

BTL 6000 Unități combinate


Project Description

 

 

 

 

 

Pentru o practică de fizioterapie mai inteligentă

BTL oferă peste 20 de combinații de sisteme de fizioterapie care acoperă electroterapia cu mai multe canale, ultrasunetele tradiționale cât și cele fără operator, terapia cu laser de joasă intensitate și magnetoterapia.

Avantajele terapiei laser

Combinarea ultrasunetelor cu electrostimularea este o opțiune de tratament pentru diminuarea durerii musculo-scheletice acute și cronice, scăderea tonusului-spasm muscular și creșterea circulației sangvine locale.

 

 

 

Puteți aplica terapia laser manual folosind sonda laser și puteți trata zone mici ale corpului.

Sonda inteligentă este echipată cu butoane de terapie pentru facilitarea și controlul în timpul terapiei.
Un sistem optic pentru setarea dimensiunii spotului în intervalul 10 – 30 mm reduce necesitatea unor accesorii suplimentare.

Disponibil în 3 variante de putere: 10 W, 20 W și 30 W.

Abordarea terapiei combinate combină beneficiile fiziologice ale ambelor modalități fizice pentru a îmbunătăți rezultatele clinice. În mod obișnuit, ultrasunetele sunt combinate cu electroterapia.

Terapia cu ultrasunete și electrostimularea sunt combinația favorită absolută folosită în tratamentul punctelor de declanșare.

Ultrasunetele și electrostimularea pot fi ambele aplicate simultan pentru a obține relaxarea musculară și ameliorarea mai rapidă a durerii.