Defribilatorul Powerheart G5

Defribilatorul Powerheart G5


Project Description

 

 

 

 

 

Defibrilator Extern Automat (DEA) Powerheart G5 – prin utilizarea acestora în timp util, rata de supraviețuire în cazul stopului cardio-respirator poate crește de la 4% la 70%. DEA pot fi utilizate de către persoane fără pregătire medicală de specialitate până la sosirea ambulanței.

Defribilatorul extern automat Powerheart G5 este un dispozitiv complet automatizat care analizeaza ritmul electric al inimii si care daca detecteaza un ritm instabil ce poate raspunde la soc va livra in mod automat un soc.

 

 

 

 

 

Cu cat defibrilarea interivine mai rapid in cazul fibrilatiei ventriculare cu atat sunt mai mari sansele de succes ale resuscitarii. Fiecare secunda conteaza iar serviciul de ambulanta nu poate ajunge in timp util pentru a resuscita vicimele. In cazul in care criza depaseste 4 minute suferinta cerebrala poate deve ireversibila.

Powerheart G5 dispune de un ecran tactil interactiv și afișaje cu instrucțiuni clare, care ajută utilizatorii să rămână calmi și să acționeze în mod corespunzător într-o situație de urgență.

Aparatul efectuează auto-testări periodice pentru a se asigura că este gata pentru utilizare și că toate componentele sunt în stare de funcționare corespunzătoare.

Defibrilatorul furnizează instrucțiuni vocale pas cu pas pentru a ghida utilizatorul prin procesul de resuscitare, inclusiv indicând momentul în care să aplice electrozii și când să efectueze compresii toracice.

Powerheart G5 utilizează tehnologie bifazică adaptivă, ceea ce înseamnă că poate ajusta energia de descărcare în funcție de necesitățile pacientului, crescând șansele de succes în resuscitare.

Aparatul este conceput pentru a fi ușor de transportat și rezistent la medii variate, ceea ce îl face potrivit pentru utilizarea în diferite locații și situații.